Camerabewaking
voor inbraak en beveiliging

 

 

optimale bewaking en beveiliging met bewakingscamera's

Camera beveiliging

offerte digitale camerabewakingVandaag de dag wordt de behoefte aan camera beveiliging steeds groter. Wacht niet tot dat u een slachtoffer bent geweenst van een diefstal, een homejacking, een overval van uw winkel of bedrijf. Bescherm uzelf vandaag nog en leef gerust.

Camera beveiliging is één van de meest doeltreffende methode om uw persoonlijke bezittingen of eigendom te beveiligen tegen inbraak, vandalisme en brand.

De kostprijs voor een compleet camera beveiliging systeem is praktisch voor iedereen betaalbaar geworden. Bevraag u in een gespecialiseerd camerabeveiligings bedrijf.

Ook bedrijven zoals warenhuizen, kleding winkels, enz. kiezen voor camerabeveiliging als anti-diefstalsysteem omdat het een groot aantal dieven vooral afschrikt.

camrea beveiliging

 

Via een digitale recorder worden de beelden bewaard op een harde schijf. Het voordeel van camera beveiliging is dat u kan zien wat er zich afgespeeld heeft in en rondom uw woning of bedrijf.

De huidige bewaking camera's bieden een zeer hoge beeldkwaliteit. De opgenomen beelden zijn in kleur en het is ook meestal mogelijk om de beelden te vergroten zodat mensen en handelingen duidelijk worden weergegeven.

 

360 ° Camerabeveiliging met Mobotix Q22 netwerk Camera

 

 

camerabewaking

NIEUWS (19/07/2008) :
Friturist Angelino Vandamme heeft gsm terug gekregen nadat hij de camerabewaking beelden op internet heeft geplaatst.
Klik hier voor meer info...