Camerabewaking
voor inbraak en beveiliging

 

 

optimale bewaking en beveiliging met bewakingscamera's

Thuis Camera beveiliging

offerte digitale camerabewakingDe elektronische technologie van vandaag maakt het ons veel makkelijker om de beveiliging van uw huis te controleren, zelfs wanneer u niet aanwezig bent.

Elektronische sensoren geplaatst op ramen en deuropeningen die moeten worden uitgeschakeld met een numerieke code bestaan al heel lang en veiligheids bedrijven maken gebruik van deze sensoren om snel te reageren wanneer deze een signaal ontvangen van een niet-geautoriseerde poging tot toegang. Sommige uitgebreide veiligheids systemen omvatten sensoren voor rook- of brandalarmen.

Nog een frequenter gebruik van camera's in de woning is als monitor voor de controle van de schoonmaakster of bij de verzorging en oppas van uw kinderen of baby bij een babysitter. In vele gevallen levert deze camera het enige echte bewijs dat uw kind of baby zwaar gestraft is of heftig door mekaar geschud is door de oppas of zorgverlener. In dergelijke gevallen zijn er strafrechtelijke aanklachten tegen de zorgverlener. Als u problemen hebt met uw kind en uw oppas is  het plaatsen van een spy camera in een gebied waar de handelingen tussen de oppas en uw kind kan worden gecontroleerd een uitstekend idee. Meestal wordt dergelijke apparatuur geplaatst waar het niet kan worden gezien, zoals in een rookdetector of ander electrisch apparaat. De camera kan geactiveerd worden door een timer, via spraak, of door een signaal van een extern apparaat.

Zelfs als u geen gebruik maakt van de diensten van een babysitter of schoonmaakster, kunt u gebruik maken van een thuis beveiliging camera (home security camera) om te kunnen controleren of uw baby (zuigeling) of kind, terwijl zij slapen of spelen, zodat u in staat bent om andere taken zo goed. Met de installatie van een of meer camera's op plaatsen waar het kind verblijft, kunt u hun activiteiten vanuit uw keuken of wasruimte met behulp van een monitor volgen. Deze camera's zijn relatief gemakkelijk te installeren en te bedienen en bieden een enorme geruststelling voor de ouders.

Met behulp van een soortgelijke camera installatie kan u ook uw bejaarde ouders controleren op hun welzijn, zelfs als u niet aanwezig kan zijn. Op deze manier zijn veel oudere mensen in staat om langer in hun eigen huis te verblijven. Dankzij een dergelijk camera controle systeem kan hun veiligheid op afstand gecontroleerd worden.

Toezicht camera's worden vaak gebruikt om een dief op heter daad te betrappen waarbij deze als huishoudster, oppas van de kinderen in dienst is. Men plaatst deze bewakingscamera's meestal wanneer er sieraden of geld verdwijnt. Soms is de schuldige persoon een familielid, maar als er twijfel bestaat dan zijn de camera beelden het harde bewijs en bestaat er geen twijfel meer over de identiteit van de dader.

Als u binnenshuis geliefde huisdieren hebt zitten dan kan u met een camera op afstand toezicht houden op hun gedrag. Een home security systeem met een capaciteit camera biedt gemoedsrust in veel situaties thuis.

 

camerabewaking

NIEUWS (19/07/2008) :
Friturist Angelino Vandamme heeft gsm terug gekregen nadat hij de camerabewaking beelden op internet heeft geplaatst.
Klik hier voor meer info...